See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Tjänstledig

Kontakta mig

Ett starkt rättspatos och en vilja att alltid stå upp emot orättvisor fick mig att studera juristprogrammet vid Göteborgs universitet. Under mitt sista år som student var jag även engagerad i den första projektgruppen av Oskyldighetsprojektet, en ideell organisation som bistår med kostnadsfri juridisk hjälp vid resningsansökningar i brottmål. Dessförinnan har jag mångårig erfarenhet av att jobba med och för människor i olika sammanhang.

Inom brottmål åtar jag mig uppdrag som målsägandebiträde, privat försvarare och särskild företrädare för barn. Jag agerar även som ombud i tvister om vårdnad, boende och umgänge med barn. Utöver det åtar jag mig uppdrag som offentligt biträde i mål gällande LVU, LVM och LPT.

För mig är du som klient alltid högsta prioritet. Med mig vid din sida kan du vara trygg i att jag alltid kommer göra mitt yttersta för att tillvarata dina rättigheter i stort som smått. Hårt arbete, lojalitet och lyhördhet är några av mina ledord, vilka jag aldrig tummar på. Oavsett mål kommer jag att stå vid din sida hela vägen och strida för din sak.

”You must never be fearful about what you are doing when it is right”

Rosa Parks.
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
ARVIKA
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HELSINGBORG
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO