See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål i form av målsägandebiträde och särskild företrädare för barn, tvångsmål LVU, LVM, LRV/LPT-mål samt vårdnadsmål.

Kontakta mig

Jag har drivits av drömmen om att bli advokat och viljan att kämpa för människor som befinner sig i svåra livssituationer sedan ung ålder. Mina ambitioner ledde mig till juristutbildningen och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet där jag tog examen 2021.

Därutöver har jag även studerat vid Universitetet i Oslo.

Under min studietid har jag haft en tydlig inriktning mot humanjuridiken. Vid sidan av studierna arbetade jag som kriminalvårdare och stödassistent, vilket givit mig värdefulla och lärorika erfarenheter inför min roll som jurist. Mot bakgrund av mitt intresse för rättssäkerhetsfrågor valde jag även att engagera mig i Oskyldighetsprojektet. Min övertygelse om att stå upp för den enskildes mänskliga rättigheter förstärktes ytterligare genom de beskrivna erfarenheterna.

För mig är det en självklarhet att upprätthålla rättssäkerheten för människor i utsatta situationer. Med mig vid din sida är du garanterad ett ombud som genomför varje åtagande med ett helhjärtat engagemang. Jag tar min roll på största allvar och gör alltid mitt yttersta för att dina rättigheter ska tillvaratas. 

Utöver svenska och engelska talar jag även mitt modersmål bosniska/ serbokroatiska.

”Fight for the things that you care about, but do it in a way that will lead others to join you.”

Ruth Bader Ginsburg.
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
ARVIKA
BORÅS
GÖTEBORG
Helsingborg
KARLSTAD
MALMÖ
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
ÖREBRO