See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål

Kontakta mig

Redan som tioåring hade Mireille Wildh siktet inställt på att bli advokat. För henne har det har alltid varit viktigt att ha ett meningsfullt yrke och att stå på de utsattas sida. 

En utgångspunkt i Mireille Wildhs arbete är att sätta sig in i klientens situation utan att vara fördömande.

Redan från ung ålder engagerade sig Mireille Wildh i att utföra ideellt arbete. Under hösten 2015 var hon på Lesbos, Grekland, för att möta och hjälpa människor på flykt från krig, svält och misär. Mireille Wildh är van att möta människor i svåra situationer och det är just det personliga mötet och känslan av att ha gjort skillnad för en annan människa vid dagens slut som är Mireille Wildhs allra största drivkraft. 

Efter avlagd jur.kand. 2007, tillbringade hon några år inom affärsjuridiken. Sedan 2016 har Mireille Wildh arbetat uteslutande med humanjuridik. De senaste åren främst med brottmål. Under 2021 tillträdde Mireille Wildh som advokat på Advokaterna Hurtig & Partners kontor i Stockholm. 

Förutom erfarenhet av uppdrag som offentlig försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn, har Mireille Wildh mångårig erfarenhet av förvaltningsrättsliga ärenden såsom LVU och LPT. Hon åtar sig även uppdrag som ombud i familjerättsliga mål gällande vårdnad och umgänge med barn. 

Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
ARVIKA
BORÅS
GÖTEBORG
Helsingborg
KARLSTAD
MALMÖ
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
ÖREBRO