See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål

Kontakta mig

Det finns en ära i att hjälpa människor som befinner sig i en utsatt ställning. Den som misstänks för brott – skyldig eller inte – befinner sig i en mycket utsatt position gentemot polis och åklagare. Även den som har utsatts för brott är i en svår situation, och kan ofta känna att det är orättvist att den brottsmisstänkte nästan får mer hjälp än offret. Min absoluta övertygelse är att alla människor, oavsett position i samhället eller i brottmålsprocessen, har rätt att få hjälp av någon som ser endast till deras intressen. Någon som kan tala för dem. Någon som inte viker sig när det blåser.

Jag gick ut juristlinjen med högsta betyg i alla kurser. För att lära mig systemet från insidan utbildade jag mig till domare, men hade redan från början siktet inställt på att bli advokat. Det fanns aldrig några tvivel. Till skillnad från nästan alla andra advokater i Sverige har jag sex års domstolserfarenhet som grund att stå på. Det är en riktig fördel – i alla processer.

Jag åtar mig uppdrag i hela landet, främst som försvarare (privat eller offentlig), målsägandebiträde och särskild företrädare för barn. I vissa fall åtar jag mig även andra uppdrag. Kontakta mig så kan vi prata om just din situation, och hur jag kan hjälpa dig.

Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
ARVIKA
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HELSINGBORG
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO