See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Paralegal

Kontakta mig

Jag har varit en del av Advokaterna Hurtig & Partners sedan 2017 då jag påbörjade min resa som paralegal på byrån. Jag arbetar främst med brottmål men även med andra måltyper där jag anser mig bidra med såväl goda kunskaper men också ett brinnande intresse för genomgång och bevis samt bevistekniska utredningar. Vid sidan av mitt arbete på byrån studerar jag på juristprogrammet vid Göteborgs Universitet.

Tidigare har jag varit en passionerad och hängiven thaiboxare, där jag även under perioder har tävlat i samma sport. Jag anser att intresset givit mig en beundransvärd psykisk styrka och tålamod, men sporten har också visat på den tävlingsinstinkt jag tursamt nog föddes med, vilket även visat sig framgångsrikt inom juridiken.

Inom ramen för mitt yrke brinner jag främst för att lösa problem och tycker om de analyser och utredningar som inte sällan är en del av det arbete jag utför. Som person är jag effektiv, trygg och noggrann och jag uppskattar ärliga samt raka relationer med både kollegor och klienter, vare sig vi möts en gång eller arbetar tillsammans under en lång period. Mina egenskaper har varit mig till gagn med mindre mål såväl som längre och större mål, exempelvis som vid ansökan om resning.

Det är resultatet som räknas.

Radwan Elkhalki, Paralegal
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ARVIKA
BORÅS
GÖTEBORG
HELSINGBORG
KARLSTAD
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
ÖREBRO