See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Målsägandebiträde, tvångsmål (LVU, LVM, LPT), vårdnads- och umgängesmål, migrationsrätt samt kriminalvårdsärenden.

Kontakta mig

Jag påbörjade min resa på byrån under hösten 2021 då jag praktiserade samtidigt som jag skrev mitt examensarbete. Praktiken övergick sedan till en anställning som biträdande jurist efter att jag avlagt min juristexamen.

Under min studietid på juristprogrammet i Göteborg var jag engagerad i Oskyldighetsprojektet, en ideell organisation som bistår med kostnadsfri juridisk hjälp vid resningsansökningar i brottmål och har genom detta engagemang erfarenhet av resningsärenden. Under juridikstudierna arbetade jag även inom Kriminalvården varför jag har erfarenhet av frågor som kan uppstå inom kriminalvårdsärenden. Jag arbetar därför med kriminalvårdsärenden men också med tvångsvårdsärenden (LVU, LVM och LPT), vårdnads- och umgängesmål samt migrationsrätt. Jag åtar mig dessutom uppdrag som målsägandebiträde.

Som person är jag engagerad, noggrann och resultatinriktad. För mig är det viktigt att ha en rak och ärlig kommunikation då jag tror att detta är det bästa sättet att förstå varandra. Med mina egenskaper i kombination med hårt arbete kommer jag som ombud göra allt i min makt för att bevara dina intressen på bästa sätt. Tillsammans arbetar vi för att du ska få rättvisa.

“Justice delayed is justice denied ”

William Ewart Gladstone
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ARVIKA
BORÅS
GÖTEBORG
HELSINGBORG
KARLSTAD
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
ÖREBRO