See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål, socialrätt, familjerätt och migrationsrätt.

Kontakta mig

Sofia Sellberg har sedan de tidiga tonåren drivits av advokatdrömmar och målet att genom sitt arbete verkligen kunna bidra och påverka situationen för den enskilda individen. Sedan den första dagen på juristutbildningen har Sofia Sellberg haft siktet inställt på humanjuridiken och advokatrollen. Engagemang, känsla och lojalitet är starka ledord i Sofia Sellbergs arbete i varje ärende.

 

Såväl personliga som yrkesmässiga erfarenheter har gång på gång bekräftat Sofia Sellbergs övertygelse om vikten av varje klients rätt till ett oberoende ombud oavsett ärendets karaktär och att upprätthålla rättssäkerheten. Viljan att förändra, påverka och stå upp för den enskildes intressen genomsyrar Sofia Sellbergs ambition i varje uppdrag hon åtar sig.

Sofia Sellberg har sedan tidigare bred erfarenhet av humanjuridiken genom såväl ideellt engagemang som arbete vid Migrationsverket, notarietjänstgöring på tingsrätt samt anställning vid annan humanjuridisk advokatbyrå.

Sofia Sellberg åtar sig uppdrag som målsägandebiträde, särskild företrädare för barn, privat försvarare och som offentligt biträde i mål enligt LVU, LVM, LPT och LRV samt mål om uppehållstillstånd och förvar i hela landet. Sofia Sellberg åtar sig även uppdrag som ombud i tvister om vårdnad, boende och umgänge med barn samt förvaltningsrättsliga mål gällande bland annat vapentillstånd.

”Fight for the things you care about, but do it in a way that will lead others to join you”

Ruth Bader Ginsburg
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO