See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål i form av målsägandebiträde, familjerätt, socialrätt och migrationsrätt.

Tidigt blev skillnaden mellan rättvisa och orättvisa tydlig för mig. Särskilt problematiskt fann jag insikten att det är möjligt att ha rätt utan att rätt. Drivkraften för mig är just den tanken och det brinnande intresset för att säkerställa alla människors lika värde inför lagen. Eftersom juridiken därför kan framstå som en oändlig labyrint vid oväntade korsvägar, vill jag hjälpa till att navigera genom den.

Under min studietid engagerade jag mig i att främja barns förmåga att förstå och aktivt delta i sin skolgång. Efter en givande praktikperiod på Advokaterna Hurtig & Partners kontor i Malmö under 2022 och 2023, återvänder jag som biträdande jurist efter avslutad examen. Det är nu jag strävar efter att vara en aktiv del i att säkerställa din rätt.

”Several of them would have protested if they could have found the right arguments”

George Orwell
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO