See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Målsägandebiträde, Offentligt biträde i LVU, LVM, LPT och LRV och Migrationsärenden

Kontakta mig

Drivet av allas lika värde har gjort att det i mitt liv alltid har funnits någon form av engagemang för människor i socialt utanförskap. Känslan av att jag ville göra mer, att jag ville göra verklig skillnad gjorde att jag sökte mig till juristutbildningen.

Under studietiden engagerade jag mig i Juridikcentrum, en förening som erbjuder juridisk rådgivning till socialt utstötta människor, och jag var även ordförande i föreningen under en termin. Med lång erfarenhet inom tvångsvård samt kriminalvård har jag haft möjlighet att se hur det ser ut ”på insidan” vilket gör att jag alltid månar extra om varje klients välbefinnande.

Oavsett var Du är i livet eller var Du har befunnit dig så kommer jag stå på Din sida. Fokus kommer ligga på vad som kan göras nu och hur Dina intressen tillvaratas på bästa sätt. Du kommer vara min främsta prioritering.

Jag åtar mig uppdrag som målsägandebiträde, offentligt biträde i LVU, LVM, LPT och LRV samt migrationsärenden. Därutöver åtar jag mig även ärenden som ombud i tvister om vårdnad, boende och umgänge med barn. 

”Ingenting är omöjligt. Det omöjliga tar bara längre tid.”

Anne Swärd
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO