See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål, socialrätt, vårdnad, boende och umgänge.

Jag har varit verksam på advokatbyrå sedan jag tog juristexamen 2015. 2018 antogs jag som ledamot av Sveriges advokatsamfund. Jag åtar mig uppdrag som offentlig försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn. Vidare åtar jag mig mål om vårdnad, boende och umgänge, samt som offentligt biträde i mål om LVM/LPT/LVU.

Liksom alla advokater värnar jag om rättssäkerheten och principen om alla människors lika värde och jag vinnlägger mig alltid om att på bästa sätt guida dig som klient genom processen, på det sätt som just du behöver.

”Det får inte finnas vi och de, det finns bara vi.”

Olof Palme
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO