See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål, ekonomiska brottmål och förtalsmål.

Kontakta mig

Med begynnelse redan från barndomen har advokat Behrang Eslami haft som dröm och ambition att stå upp för den enskilda människan. Genom att tillvarata den rättssökande allmänhetens rättsliga intressen har han hittat sitt levnadskall. Advokat Behrang Eslami har förmånen att få bidra till att göra världen till en mer rättvis plats för sina klienter genom sitt dagliga arbete. De främsta drivkrafterna i hans arbete är den höga ambitionsnivån, stridbarheten och ett starkt rättspatos som präglar varje åtgärd han vidtar och varje ord han yttrar för sina klienter.

Från pojkdrömmen att bli en advokat som med nit och omsorg står upp för mänskliga rättigheter, har vägen till advokat kantats av studier på Stockholms universitet som varvats med flera egna företag.Innan Behrang Eslami tog sin examen och började sin karriär på Advokaterna Hurtig & Partners har han hunnit med att driva flera framgångsrika företag, vilket har gett honom grundläggande kunskaper för att kunna tillvarata sina klienters intressen i ekonomiska brottmål.

Efter två mellanlandningar på andra advokatbyråer tillträdde han under år 2019 som delägare på Advokaterna Hurtig & Partners kontor i Stockholm. Under åren har advokat Behrang Eslami agerat som försvarare och målsägandebiträde i flera medialt uppmärksammade brottmål.

Advokat Behrang Eslami åtar sig uppdrag som privat försvarare, offentlig försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn i hela Sverige. Han agerar även regelbundet som expertkommentator i radio och TV samt åtar sig uppdrag som föreläsare.

”Injustice anywhere is a threat to justice everywhere”

Martin Luther King Jr.
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
KRISTINEHAMN
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO