See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål, vårdnad, boende, umgänge, LVU,LVM,LPT, asyl-, migration- och kriminalvårdsärenden.

Kontakta mig

Jag har stor förståelse för att saker händer i ens liv, oavsett orsak, där man behöver lite extra hjälp. Inte sällan i händelser med stor känslomässig påverkan. Jag är van att möta människor i kris och mitt i den hitta en väg framåt som kan hjälpa till att lösa situationen. I mitt tidigare yrke som polis fanns jag med i de initiala skedena och släppte därefter vidare ärendet till andra. Valet att börja studera och ta examen från juristprogrammet grundades bland annat på de möjligheter det skulle innebära för mig att kunna göra än mer i de situationerna, att finnas där hela vägen.

Under mina år som polis har jag arbetat i yttre tjänst, större delen av dessa som arbetsledare och insatschef för större händelser. Det har inneburit att jag som polisinsatschef och förundersökningsledare lett de initiala operativa samt juridiska åtgärderna vid många olika typer av brott.

Jag har också varit kurschef för ledningsutbildningen för högre polischefer för att få leda polisoperationer vid händelser såsom större demonstrationer och större evenemang. Det har gett mig förmågan att analysera och hitta riktning i komplexa händelser både på kort och lång sikt.

Likhet inför lagen är inte bara något abstrakt begrepp utan något vi alla i rättskedjan måste vara med och skapa hela tiden, i alla våra beslut och handlingar. Den insikten har gjort mig noggrann och samvetsgrann.

Jag har alltid haft ett driv vid sidan om mitt yrke. Jag har drivit egna företag, under många år varit ordförande i olika bostadsrättsföreningar, verkat som arbetsgivare för förskolepersonal, handlett personalgrupper och coachat chefer, vilket har gett mig en bredd av erfarenheter. Med hjälp av dessa erfarenheter, tillsammans med engagemang och envishet, kommer jag ta mig an ditt ärende och verka för att dina rättigheter och intressen tillvaratas.

”Var förändringen du vill se i världen.”

Mahatma Gandhi
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO