See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål och ekonomiska brottmål

Kontakta mig

Statens möjligheter att åtala och straffa sina invånare är inte olikt ett ”David mot Goliath"-scenario. Till sitt förfogande har staten Åklagarmyndigheten, Polisen, Tullverket, NFC, RMV och andra myndigheter och specialister. Den misstänkte har till sin hjälp en försvarsadvokat. Det är därför inte svårt att förstå varför seriösa försvarare tar sitt arbete på största allvar; den misstänkte och dennes försvarare slår ur underläge. Med anledning härav bär staten i utbyte hela bevisbördan i brottmål. Det som inte går att bevisa ska belasta staten och inte den misstänkte. Minsta tvivel ska leda till en frikännande dom och i det gränslandet ska försvarsadvokaten verka.

Även att vara offer för ett brott innebär att du blir en av rättegångens mest centrala personer. Din berättelse blir ofta utgångspunkten för hela polisutredningen och central i åklagarens bevisning. Det kan upplevas som en börda, särskilt för den som befinner sig i kris. Ett duktigt målsägandebiträde lättar på den bördan, ger dig rätt vägledning genom hela processen och ökar dina chanser till upprättelse.

I varje case finns det bara ett huvudintresse för mig – klientens. Med stöd i lag och advokatens etiska regelverk som ram så garanteras mina klienter tystnadsplikt, lojalitet, noggrannhet och integritet oavsett var de befinner sig. Hör av dig, så försvarar och vägleder jag Dig i rättens labyrinter.

"Faithless is he that says farewell when the road darkens."

J.R.R. Tolkien
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO