See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål i form av målsägandebiträde och särskild företrädare för barn, tvångsmål LVU, LVM, LRV/LPT-mål, vårdnads- och umgängesmål, migrationsrätt samt kriminalvårdsärenden

Kontakta mig

Allmän humanjuridik, dvs brottmål i form av målsägandebiträde och särskild företrädare för barn; tvångsmål i form av LVU, LVM, LRV/LPT-mål; familjerätt i form av vårdnads- och umgängesmål; migrationsrätt; kriminalvårdsärenden.

Sedan barnsben har jag drivits av ett engagemang för att hjälpa människor som befunnit sig i utsatta situationer. Det var det engagemanget, parat med en nyfikenhet på och kärlek till rättsväsendet, som ledde mig in på juristprogrammet vid Örebros universitet.

Efter fyra års studier tog jag examen i juni 2021. Under studietiden arbetade jag bland annat inom Kriminalvården på både häkte och anstalt, som nämndeman på tingsrätt samt som juridisk rådgivare och regionsansvarig på en juristbyrå.

Som ombud kommer jag göra allt i min makt för att tillvarata mina klienters intressen på bästa möjliga sätt. Klientens problem är mina problem. Tillsammans är vi ett team. Jag kommer alltid arbeta för att bevara min klients rättigheter för att ytterst säkerställa klientens lagenliga trygghet.

Utöver svenska och engelska talar jag flytande dari och persiska.

Mitt motto är; ”Det finns ingen som kan garantera en total framgång, men jag kan alltid garantera ett hårt arbete!”.

”There is no one who can guarantee total success, but I can always guarantee hard work!”

Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
KRISTINEHAMN
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO