See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Arbetar uteslutande med brottmål, som försvarare eller målsägandebiträde.

Kontakta mig

Jag är en mycket välmeriterad brottmålsadvokat. Efter avslutad tingstjänstgöring i Lund arbetade jag som processjurist på Mannheimer Swartling Advokatbyrå i Stockholm. Därefter valde jag att helt inrikta mig på brottmål och arbetade under många år som åklagare i Malmö. Därutöver har jag arbetat som domare (s.k. adjungerad ledamot) i Hovrätten över Skåne och Blekinge. Under 2015 lämnade jag min statliga tjänst och har därefter både varit delägare i annan advokatbyrå och haft advokatbyrå i egen regi.

Jag blir ofta anlitad som privat eller offentlig försvarare av människor som misstänks för den grövsta typen av brott som finns i samhället, exempelvis mord, grov utpressning, grovt narkotikabrott, vapenbrott eller sexualbrott.

Att jag som målsägandebiträde även företräder människor som har blivit utsatta för den typen av brott ger mig en helhet – en advokat ska med samma energi och framgång kunna företräda både den som är misstänkt och den som är brottsoffer. Mina klienter uppskattar mig för att jag är bra på att förklara krånglig juridik på ett enkelt sätt och för att jag är prestigelös. Det är viktigt eftersom ett framgångsrikt försvar alltid är ett lagarbete mellan klient och advokat. I mitt arbete är jag noggrann och lämnar ingenting åt slumpen. Med mig på din sida kan du vara säker på att få de bästa förutsättningarna för framgång.

Med mig på din sida kan du vara säker på att få de bästa förutsättningarna för framgång.

Fredric Wikman, Advokat / Managing Partner
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO