See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Olle Liljefri (f.d. Andersson) åtar sig uppdrag som privat försvarare, offentlig försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn i hela landet.

Kontakta mig

Advokat Olle Liljefri (f.d. Andersson) ledord i arbetet är hängivenhet – att göra allt och lite till som försvarare för att ge sin klient det bästa möjliga försvaret och därigenom vara den främsta garanten för att klienten får en rättvis rättegång. Att hängivet vända på varje sten och ställa de rätta och ibland svåra frågorna kan för klienten vara en avgörande skillnad mellan ett långt fängelsestraff och ett liv i frihet. Med andra ord får inget lämnas åt slumpen utan försvaret måste vara av sådan oklanderlig kvalitet som bara kan uppnås genom nitiskt, hängivet och lojalt arbete för klientens bästa.

För Olle Liljefri (f.d. Andersson) är det vidare självklart att stå upp för och försvara klienten i alla lägen, även när det blåser och när ingen annan gör det samt att agera på det sätt som är bäst för klienten, även om det betyder att advokaten inte är polis, domare och åklagare till lags.

Intresset för att diskutera och argumentera – särskilt om brott och straff – fick Olle Liljefri (f.d. Andersson) att studera juridik i Lund och nyfikenheten för rättegångar och försvararollen tog honom vidare till tingstjänstgöring vid Halmstads tingsrätt. Därutöver har Olle Liljefri (f.d. Andersson) fyra års erfarenhet av att representera företag i flertalet komplexa och omfattande kommersiella tvister under sitt arbete vid Advokatfirman Vinge i Stockholm. Det har gjort Olle Liljefri (f.d. Andersson) särskilt lämplig som försvarare i mål som rör ekonomisk brottslighet (ekomål) och företagsbot.

Tvivel är vetandets begynnelse.

René Descartes
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO