See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål

Kontakta mig

Förståelse och förlåtelse är viktiga ledord i livet. I min roll som advokat så får man räkna med att det inte är alla som kan, eller vill, förstå advokatens roll i rättssystemet men för mig har det alltid varit en självklarhet att stå upp för andra, särskilt de som behöver det mest.

Oavsett om man är misstänkt eller brottsoffer så är det inte enkelt att gå igenom en förundersökning och en rättegång. I de flesta fallen handlar det inte om att ha rätt; det handlar om att få rätt. Klient betyder skyddsling och det är därför mitt ansvar som advokat att se till att dina rättigheter upprätthålls i brottmålsprocessen. Förtroende, lojalitet, respekt och förståelse mellan advokat och klient är därför en självklarhet för att kunna tillvarata dina rättigheter.

Det är viktigt för mig att försöka förstå människan jag har framför mig och visa respekt för den situation man hamnat i. Livet är inte alltid enkelt men för mig är vi alla lika mycket värda, oavsett anledning som gör att vi träffas. För mig är advokatyrket snarare ett kall än ett arbete och målet måste alltid vara att hjälpa dig i rätt riktning.

När vi träffas så har du oftast hamnat i en jobbig situation som gör att du behöver mig. Du ska dock alltid komma ihåg att jag behöver dig minst lika mycket i processen för att kunna göra ett bra jobb för dig. Vi blir därför ett team och det innebär att jag aldrig kommer att säga det du vill höra, utan du kommer alltid få höra det du behöver höra. Advokaten är en rådgivare och goda råd bygger på förtroende och tillit mellan klient och advokat.

Så oavsett om du är misstänkt eller brottsoffer kommer du aldrig känna dig ensam när du har mig vid din sida. Tillsammans bildar vi ett bättre försvar.

”The time is always right to do what is right.”

Dr. Martin Luther King Jr.
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
HÄSSLEHOLM
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO