See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål och socialrätt

Kontakta mig

Professionalitet, medmänsklighet, engagemang och tillit är några ledord i mitt arbete som advokat. Jag har förståelse för att du befinner dig i en påfrestande situation och att det är viktigt att du möts av en advokat som både ser dig som person och ser till att upprätthålla dina rättigheter i en process. Som klient är du en viktig lagspelare i det team som vi tillsammans skapar för att åstadkomma bästa möjliga utfall.

Sedan tonåren har jag känt ett starkt driv efter att att bidra till ett bättre samhälle och att göra det jag kan för att stå upp för de individer som behöver det allra mest. Jag har varit engagerad i olika ideella verksamheter och bland annat varit en juridisk röst för personer i social utsatthet och hemlöshet. Mitt val av utbildning är ett resultat av mitt inre driv för rättvisa och medmänsklighet och inriktningen på brottmål har av samma anledningar varit självklar. Under min utbildning fick jag förmånen att praktisera under en längre period på Advokaterna Hurtig & Partners och jag har därefter arbetat på två andra advokatbyråer samt föreläst i juridik för studenter på Sälj och Marknadshögskolan i Göteborg.

Oavsett om du är misstänkt för ett brott eller utsatt för ett brott befinner du dig i en ofta krävande situation. Med mig vid din sida får du en engagerad advokat som gör sitt yttersta för att tillgodose dina intressen och rättigheter.

You must never be fearful about what you are doing when it is right.

Rosa Parks
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
KRISTINEHAMN
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO