See no evil,

Hear no evil,

Speak no evil.

INRIKTNING

Brottmål

Kontakta mig

Ända sedan jag var en liten grabb har mitt hjärta brunnit för att försvara. Allt ifrån mina yngre syskon till min planhalva i rollen som försvarare i fotbollslaget. En stark vilja att stå upp för andra och helt enkelt försvara mänskliga värden som rättvisa och grundläggande rättigheter. När det finns någon eller något att försvara är jag lojal och tummar aldrig på principer. Oavsett situation är jag alltid beredd att stå i skottgluggen för att försvara det du har rätt till.

Varje enskilt uppdrag ser jag som ett privilegium som jag tar på stort allvar. Jag vill bygga ett förtroende genom ömsesidig respekt, ärlighet och lyhördhet. Min ambition är att vägleda dig för att tillsammans uppnå och driva ditt mål efter dina förutsättningar.

 

Med mig vid din sida kan du därför alltid lita på att jag kommer göra allt i min makt för att försvara dig och dina rättigheter. Oavsett om du är misstänkt för brott eller om du har blivit utsatt för brott ser jag det som något naturligt att kämpa för din sak.

Teamwork makes the dream work.

John C. Maxwell
Press

Ladda ner högupplösta bilder och se relevanta presslänkar.

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss.

Våra kontor

ALINGSÅS
BORÅS
ESKILSTUNA
GÖTEBORG
GÄVLE
KRISTINEHAMN
KARLSTAD
Lund
MALMÖ
NORRKÖPING
STOCKHOLM
TROLLHÄTTAN
UDDEVALLA
UPPSALA
VARBERG
ÖREBRO